Systemer

Vi tilbyder et stort udvalg af omkostningseffektive udstillingssystemer, der kombinerer minimal montage med fleksibilitet, moderne design og høj kvalitet

Udstillingssystemer
Udstillingsystemer, messestande, exponent

Flexible udstillingssystemer

Vores systemer er designet med omtanke helt ned i mindste detalje og udført i kvalitetsmaterialer. Konstruktionsprincipperne løser aller former for udstilling – store som små – og gør det nemt at håndtere.

Udstillingssystemer

Prisma bannerdisplay, udstilling exponent

Prisma bannerdisplay

Prisma bannerdisplay er et velafprøvet produkt med fokus på design af høj kvalitet og enkelthed i materialevalg. Det efterlader beskueren et helhedsindtryk, der er eksklusivt og moderne. Displayet er meget lidt pladskrævende og yderst brugervenligt. Prisma bannerdisplay fås i to formater, der giver mulighed for fleksibel tilpasning til mange formål.

Download produktark

DK / UK

Fastframer, udstillingssystem, exponent

Fastframer

Fastframer består af en alu-ramme, som monteres med et udskifteligt stofbanner med grafik. Alu-rammen kan leveres i præcis det mål du ønsker og findes i forskellige udgaver. Stofbanneret monteres nemt ved hjælp af et påsyet gummibånd, som klemmes ind i rammen. Fastframer leveres som standard i en mat alu-overflade.

Download produktark

DK / UK

Fastframer udstillingssystem, exponent

Fastgrip

Fastgrip er et fleksibelt og skalérbart alu-ramme udstillingssystem, som kan skræddersys til at opfylde netop dine behov og samles uden brug af værktøj. Det er udviklet til dig, som stiller høje krav til æstetik, funktionalitet og problemfri opstilling.

Download produktark

DK / UK

Alusign, exponent

Alusign

Alusign udstillingssystem er et system, der i kraft af styrke, stabilitet og enkel montage opfylder kravene til et professionelt udstillingssystem. Systemet er nemt at arbejde med og består af få komponenter, der alle samles med en unbrakonøgle. Alusign leveres efter mål.

Box display system, messestande

Kaklerne kan sammensættes til hele displayvægge og større messestande.

Box display

Box-systemets enkle samleteknik gør det muligt at kombinere brugervenlighed med rentabel økonomi. Det stilrene design giver fantasien vide rammer, og systemets samlebeslag – udført i pap eller plast – gør det muligt at kombinere elementerne på mange forskellige måder. Systemet kræver ikke brug af værktøj. Box består af papkakler, der fås i to forskellige formater. Til systemet fås også lamper og et podie, og kakkelmodulerne kan påmonteres print.

Download produktark

DK / UK

Exponent udstillingsystemer, display og messestande

Expand

Expand er verdens største producent af transportable udstillingssystemer. Vi forhandler produkterne og har stor erfaring med systemerne, som er nemme at håndtere, og som har en høj kvalitet. Ud over at forhandle systemerne leverer og producerer vi print og plancher til nye såvel som gamle systemer.

Læs mere om lette løsninger, der skaber synlighed.

Download Brochure

DK / UK