Skip to main content

Nemt – synligt – transportabelt

Som en del af vores sortiment, har vi hos Exponent et stort og bredt udvalg af letvægtssystemer til messestande, events, receptioner etc. Vi forhandler systemer fra forskellige leverandører i kvaliteter, som passer til netop det behov, den enkelte måtte have. Vi printer selv budskabet og monterer det i systemerne før levering. På baggrund af en kompetent rådgivning, får du på denne måde altid en rigtig løsning og en sikker levering.

UDSTILLINGSSYSTEMER

Expand

Expand er verdens største producent af transportable udstillingssystemer. Vi forhandler produkterne og har stor erfaring med systemerne, som er nemme at håndtere, og som har en høj kvalitet. Ud over at forhandle systemerne leverer og producerer vi print og plancher til nye såvel som gamle systemer.

Prisma

Prisma bannerdisplay er et velafprøvet produkt med fokus på design af høj kvalitet og enkelthed i materialevalg. Det efterlader beskueren et helhedsindtryk, der er eksklusivt og moderne. Displayet er meget lidt pladskrævende og yderst brugervenligt. Prisma bannerdisplay fås i to formater, der giver mulighed for fleksibel tilpasning til mange formål.

Fastframer

Fastframer består af en alu-ramme, som monteres med et udskifteligt stofbanner med grafik. Alu-rammen kan leveres i præcis det mål og farve du ønsker og findes i forskellige udgaver. Stofbanneret monteres nemt ved hjælp af et påsyet gummibånd, som klemmes ind i rammen.

Box

Box-systemets enkle samleteknik gør det muligt at kombinere brugervenlighed med rentabel økonomi. Det stilrene design giver fantasien vide rammer, og systemets samlebeslag – udført i pap eller plast – gør det muligt at kombinere elementerne på mange forskellige måder.

Alusign

Alusign udstillingssystem er et system, der i kraft af styrke, stabilitet og enkel montage opfylder kravene til et professionelt udstillingssystem. Systemet er nemt at arbejde med og består af få komponenter, der alle samles med en unbrakonøgle. Alusign leveres efter mål.

Fastgrip

Fastgrip er et fleksibelt og skalérbart alu-ramme udstillingssystem, som kan skræddersys til at opfylde netop dine behov og samles uden brug af værktøj. Det er udviklet til dig, som stiller høje krav til æstetik, funktionalitet og problemfri opstilling.

INSPIRATION

Find inspiration i vores brochurer

Lad dig inspirere af vores forskellige brochurer med messestande og udstillingsløsninger.