Skip to main content

OM OS

Vores historie

Engagement

Exponent blev grundlagt i 1998 og har siden designet, produceret og leveret et utal af koncepter, udstillinger, indretninger, skilteprogrammer, dekorationer og grafisk design. Drivkraften – dengang som nu – er at realisere idéer og skabe synlighed med afsæt i kreativitet og en høj håndværksmæssig kunnen. I dag beskæftiger vi knap 20 faguddannede medarbejdere.

Vores værdier

Værdierne beskriver den adfærd, vi ønsker skal afspejles i vores opgaveløsning. Det er vores løfte til dig – og til os selv.

Synlighed

Vi hjælper budskaber på vej i form af iøjnefaldende løsninger, der skaber opmærksomhed.

Kreativitet

Vi søger muligheder, når der er begrænsninger, og skaber kreative løsninger ved hjælp af nysgerrighed og opfindsomhed.

Samvittighedsfuld

Vi er tilgængelige for vores kunder, og vi reagerer prompte, når de har brug for vores hjælp.

Faglig stolthed

Vi leverer unikke løsninger af høj kvalitet, fordi vi kan vores kram og har et stort branchekendskab.

Alsidighed

Vi forstår at omsætte idéer til håndværk, fordi vi kan begge dele.

Åben og ærlig

Vi stoler på hinanden, og vi stiller spørgsmål ved ting, der ikke giver mening.

Vi forstår at omsætte idéer til håndværk

Hos Exponent designer og producerer vi udstillingskoncepter og messestande skræddersyet til dine behov. På den måde er du sikker på, at din løsning er afstemt de fysiske rammer og at dit brand eksponeres bedst muligt. Gennem årene har Exponent leveret udstillingsløsninger verden over og har herved opnået en solid erfaring, som vores kunder kan drage fordel af.

Indlevelse i opgaverne og vilje til løsning er vores styrke og sikrer, at opgaverne gennemføres optimalt

Showrooms & Interiør

Hos Exponent designer og producerer vi indretning af bl.a. showrooms, receptionsområder, mødelokaler, kontorer og forretningslokaler.

Førstehåndsindtrykket er afgørende. Derfor hjælper vi dig med at skabe det rette miljø, der er i tråd med virksomhedens brand og produktportefølje.

Også design af diske, montrer, møbler, produktvægge etc. skræddersyr vi. Vores arkitekter og moderne produktionsudstyr i vores træ og metalværksteder designer og hjælper dig igennem processen med at gøre dine indretningsønsker til virkelighed.

Museer & udstillinger

Hos Exponent er det netop vores evne til at kunne »forestille sig«, som gør os til en foretrukken samarbejdspartner, når det gælder museumsløsninger. Vi ved hvad der skal til, når ideerne skal omsættes til virkelighed, fra de første skitser i designprocessen til snoren klippes ved indvielsen.

Derfor er Exponent med hele vejen som rådgiver og leverandør. Hvad enten det gælder indretning og wayfinding, grafik og visualisering, skiltning, valg af materialer, lyd og lys, konstruktion og produktion af inventar.

Vi står klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål til Exponent, eller kan vi hjælpe dig på anden måde, er du velkommen til at kontakte os